Menu Sluiten

Vrijetijdskledij Bedrukken


Vrijetijdskledij bedrukken

Vrijetijdskledij bedrukken.

De wereld van mode en lifestyle zit vol met trends en stijlen en het bedrukken van vrijetijdskledij is niet anders. De vrijetijdskledingindustrie is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid en er zijn meer mensen die er stijlvol uit willen zien maar toch comfortabel willen zijn.

Er is tegenwoordig veel bedrukte vrijetijdskledij op de markt. De meest populaire vrijetijdskleding stijl is jeans en casual sweater. Dit soort kleding is ideaal voor verschillende gelegenheden, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een casual date met een vriend. Het belangrijkste voordeel van het dragen van dit soort kleding is dat ze kunnen worden gedragen met elke outfit en kan ook gaan met formele kleding.

Terwijl u veel van de kleding op de huidige markt vindt die geschikt is voor het bedrukken van vrijetijdskleding, moet u zich wel bewust zijn van een aantal punten. Een daarvan is dat de kleding die wordt geproduceerd in deze mode-industrie misschien niet geschikt is voor kinderen, omdat ze de neiging hebben om een beetje duurder te zijn en misschien niet altijd geschikt zijn voor alle smaken.

Voor bedrukte vrijetijdskleding geldt meestal dat de prijs per stuk afhankelijk is van het aantal, de maat, het model, het gebruikte kleuren aantal, het formaat opdruk, de levertijd en de gebruikte techniek.

Info over vrijetijdskledij bedrukken

Data over Vrijetijdskledij bedrukken

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het drukken van de vrijetijdskleding. De eerste is dat het type bedrukking dat wordt gebruikt geschikt moet zijn voor het bedrukken van de vrijetijdskledij. Niet elk ontwerp of patroon is geschikt.

Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden is de hoeveelheid tijd die beschikbaar is om alle benodigde vrijetijdskledij te bedrukken. Vrijetijdskledij bedrukken wordt gedaan op grote schaal om het type kleding te creëren dat een bepaalde fabrikant op de markt wil brengen. 

Indien de vrijetijdskleding een beperkt aantal kleuren omvat is zeefdruk interessant om te bedrukken. De druk kost zal uiteraard dalen in verhouding met de oplage en het aantal stuks dat men dient te bedrukken. Bij zeefdruk wordt het logo of afbeelding op de kledij onmiddellijk op het kledingstuk gedrukt. Om de inkt vast te houden en voor een goede was vastheid te zorgen gaat de vrijetijdskledij na de bedrukking door een droger. Er wordt een aparte zeef gebruikt voor elke kleur waarna het kledingstuk achter elkaar in verschillende kleuren wordt gedrukt.

Meer info over vrijetijdskledij bedrukken nu op www.himreyscreen.be.

Tags

Vrijetijdskledij Bedrukken |